Tempomat do OI 2001r TDI AMBIENTE. Jakie części potrzebne?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KuFeL
    Classic
    • 2007
    • 16

Czy to moze być przyczyną, że od pewnego czasu nie mogę przekroczyć 200 km/h (wczesniej miałem Vmax 230 km/h) ??? przebieg: 106 kkm

Czy raczej zużycie przepływomierza powoduje dużo wieksze spadki mocy...?

Nie pytam co dzieje sie u mnie, bo róznica jest chyba zbyt mała, ale jest :roll:
  • lukas220
    Ambiente
    • 2006
    • 120

Witam! Tak jak w temacie pytam, jak dokładnie ma wyglądać zestaw części potrzebnych do montażu tempomatu w mojej OI 01r TDI ambiente? Wiem, że musze wymienić dźwignie migacza oraz wiązke elektryczną...Jak wygląda instalacja? Montował już ktoś osobiście? Wertowałem nasze forum, ale nie znalazłem dokładnej odpowiedzi z np. foto, co mam zamówić z rozbitej octavki, żeby pasowało do mojej. Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dziękuje. Pozdrawiam
    Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Jesli chodzi o OI to problem byl rozwiazany na forum na 100%, bo koledzy dokladali tempomat. Potrzebny jest sam tempomat, czyli jak nazwales dzwignia tempomatu, i kabelek od niego do wlaczenia w instalacje. Jak kabelek ma wygladac, pamietam ze tez bylo. Nastepnie po zalozeniu tego, nalezy dokodowac element przy pomocy VAG-a do samochodu. Jak zdjac kierownice, zeby nie zrobic sobie krzywdy rowniez bylo i jak wyjac sama dzwignie znajdzie w opisie kolegi Xekona
      Spritmonitor.de

Komentarz

było ...

Komentarz

• ida.mac
          Ambiente
          • 2005
          • 141

Zamieszczone przez lukas220
          w mojej OI 01r TDI ambiente
          raz tak, a potem w podpisie tak:

Octavia 2002' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem
          Tak z ciekawości, fajnie Ci, że masz dwie octavie rocznikowo zbliżone, możesz wybierac, którą chcesz, chyba, że... :wink:
          ciężko jest lekko żyć,

Komentarz

• lukas220
            Ambiente
            • 2006
            • 120

mam.... nawet 3 skodziny :szeroki_usmiech. Dziękuje za pomoc a reszcie za spostrzegawczość 8)
            Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI

Komentarz

Pracuję...